Home

Spandoeken op maat. Binnen 5 dagen geleverd!

Opvallen?! Onze spandoeken zijn de uitstekende oplossing om uw merk, product of evenement te communiceren aan het grote publiek. Mijn Publiciteit biedt u diverse mogelijkheden om de perfecte buitenreclame te creëren. Bestel uw spandoek eenvoudig online en wees het hele jaar door zichtbaar!

Spandoeken op maat worden het meeste besteld in frontlit, PVC of bisonyl. Dit is niet alleen het meest gekozen spandoekmateriaal, maar ook enorm sterk, waardoor de spandoek weersbestendig is.

Is er veel wind op de plaats waar u de spandoek wenst op te hangen? Kies dan voor een Meshdoek, dit is een soort winddoorlatende gaasdoek, waar de wind dus kan doorblazen.

Let op: Hou in uw ontwerp rekening met de plaatsing van de ringen. Plaats belangrijke beelden en teksten minimaal 5 cm binnen de snijlijnen. Hou ook rekening dat de stiknaad bij een spandoek met tunnelzoom niet door uw logo loopt.

 

Spandoeken
PVC-frontlit
Mesh
Vlaggendoek
Blockout
Budget PVC

Aanleveren van je bestanden

Hieronder vind je de werktekening(en) en/of informatiesheet(s) van je gekozen product. De bestanden zijn eenvoudig te downloaden, zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp! En kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

 

Informatie en Werktekening over het product

Informatiesheet Spandoeken met tunnelzoom dubbelzijdig (.pdf)

Informatiesheet Spandoeken met ringen (.pdf)

Informatiesheet Spandoeken met tunnelzoom enkelzijdig (.pdf)

materiaal

  • Blockout

  • Budget Pvc

  • Mesh

  • Pvc frontlit

  • Vlaggendoek

bedrukking

Afwerking spandoeken

formaat

drukmethode

Formaat

Prijzen en oplages